maanantai 11. helmikuuta 2013

Kun kaverit muuttaa kimppakämppään...

Tämä (arkisto)kortti sai hyvän idean ja katastrofaalisen toteutuksen. Mokailin teossa oikein urakalla, mutta epäilin ettei se vastaanottajia niin haittaa. Aikaa tekemiseen meni muutenkin aika tavalla, niin en sitten ruvennut korjailemaan. Tai uskoisin, että jos olisi ollut mahdollisuus korjata niin olisin... Enää ei muista mitä paniikkipäätöksiä tuli silloin tehtyä.

Tapahtui siis niin, että ystäväni Iina ja Riikka muuttivat yhteen. Kyseessä on melkoisen kajahtanut kaksikko, joten mieleeni tuli ennakoida vähän tulevaa yhteiseloa!

Idea tosin on käyttökelpoinen keille tahansa yhteen muuttaville ja toteutustapoja on useita, myös paljon helpompia. Esimerkiksi voin paljastaa, että kirjainten etsiminen lehdistä on välillä aika tuskaisaa, kun mieluusti löytäisi pari kirjainta samassa nipussa, jolloin liimaaminen on helpompaa...

Sarjakuvat ovat sarjakuvalehtiöstä, joka oli kirpparin ilmaislaatikossa ja kannen kuva vanhentuneesta seinäkalenterista, jonka ostin eurolla nimenomaan askartelukäyttöä varten.

Tässä on vain pieni rako...
No OHOPS!

4 kommenttia: