tiistai 26. maaliskuuta 2013

Pupujen pääsiäinen

Tänään piti laittaa pääsiäiskortit postiin eli myöhässähän tämäkin postaus tulee. Luonnollisesti. Mutta mun laskujen mukaan ykkösluokan merkillä pitäis vielä ehtiä, vaikka huomenna laittais. Postissa tosin meinasivat tänään muuta. Haistanko tässä nyt jotain epäselvyyksiä...? No mutta jos tahtoo vielä kortteja jaella ja postitella, niin näitä on kyllä aika nopea tehdä.

Teen pääsiäiskortteja vaan joinain vuonna. Ja nytkin oli tarkoitus tehdä vain muutamat, mutta saajien valitseminen oli liian vaikeaa... eli piti tehdä eilen illalla vielä hätäkortit lisäksi ;D Niistä postaan varmaan vasta ensi pääsiäisenä ettei tule kauheaa kuvatulvaa.

Mutta nämä viralliset pääsiäisen 2013 kortit! Ovat ihan perinteisesti piirtämällä ja leikkaa-liimalla tehdyt (vihdoin). Kuviosaksia ja kohotarroja oon joissain käyttänyt, mutta eipä nuo mitään välttämättömiä ole. Aluksi piirustin pupujen naamat ja sitten vain aloin väsäilemään!


Kivaa pääsiäistä!

4 kommenttia:

  1. aww, toi sun piirustustyyli on kyllä niin söppänä :) kivan näkösiä ovat!

    VastaaPoista
  2. Kommentti tulee kyllä vähän myöhään, mutta...ihania kortteja! Pitää muistaa ensi vuonna.

    Ps. olen menossa mekkomyyjäisiin 19.-20.4. Ilmoittelethan onko varauksesi Kumina-mekkoon voimassa sitä ennen, kiitti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun muistutit! Laitoin spostia tulemaan :) Ja pistäydy toki ensi pääsiäisen kynnyksellä tekemässä muistinvirkistystä ;)

      Poista