maanantai 13. toukokuuta 2013

Paluu askartelulaatikolle

Pääsin vihdoin, pitkästä pitkästä aikaa, halaamaan askartelulaatikkoani. Tarvetta oli monenlaiselle kortille ja tällaisia syntyi. Ehkä vähän puolikiireessä, mutta kuitenkin. Halaus oli kuitnekin niin tiukka, että askartelulaatikoista suurin osa matkasi mukanani nykyiseen osoitteeseen. Nyt tarvitaan enää aikaa!

Yksivuotiaalle veljentytölle.
Tausta maalattu, valmiiden kukkien käytön harjoittelua (puolihelmet teki kivemman näköiseksi!), vihreät lehdet leikkurilla, ykkönen jostakin valmiina palana ja aikakauslehden sivulla päällystettynä, ympyrän sisässä niin ikään aikakauslehden sivua.

Äitienpäiväkortti <3
Kukat maalia ja tussia, taustalla jämäpala sopivan värisine raitoineen, valokuvakulmat on kätsiä!, pitsit Tiimarista hommattua siirtokuvaa.

Ei ne kulmat niin nokonuukaan ole...
Nämä raapustelin aluksi huvikseni ylijäämämaalista.
 Lopuksi simppeli kortti maaleilla ja talteen leikatuilla kuvilla.

Ystäväni, joiden kanssa elefanteista on tullut yhteinen juttu
(älkää kysykö), saivat toisen lapsensa <3
Taustapahvi on itseasiassa jonkin laatikon tuki-/suojapahvi. Kerään kaikki siistit sellaiset (myös esim. piirustuslehtiöiden takakannet) talteen sillä niistä saa helposti hyvän, vankan korttipohjan!

Sirottelemistani maaliläiskistä jäi kivat taustakuviot!

8 kommenttia:

  1. Vihdoinkin! Oon melkeen joka päivä käyny kattomassa, joko on tullu uutta matskua blogiin. Nyt suosikkibloggaajistani on tauolla enää Johanna Tukiainen.
    -Saara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih! Mä lupaan nyt taas aktivoitua ni saat edes jotain tekemistä siellä hospitaalissa! ;D Muita ajanvietteitä vois olla vaikka Feissarimokat ja Whatshouldwecallme.tumblr.com!

      Poista
    2. ps. Miksi Tukiainen pitää taukoa! :O

      Poista
    3. Hospitaalissa on kyllä todella vaikea kommentoida tätä. Pääsin iPadilla lopulta vaiheeseen, jossa olin päässy kirjottamaan tekstiä - ja saanu kirjotettuaki sen, kunnes huomasin koko lätinän ekassa sanassa kirjotusvirheen, jota ilmeisesti en ois päässy korjaamaan ilman että olisin pyyhkiny koko muun tekstin pois. =o/ Sitte suljin selaimen.
      Oon nyt tutustunut Feissarimokiin n. 30 sivun osuudelta, hauskaa..! Se ei ollu hauskaa, että tutustutin niihin myös vierailemassa olleet Nooran ja Tapion, jonka jälkeen ne luki niitä naama laitteessa kiinni eikä ollu enää yhtään kiinnostuneita mun seuranpidosta.
      Ja ei, mä en tiedä miksi Johanna Tukiainen pitää taukoa, mutta väärin se on silti.

      Poista
    4. Haha voi ei :D Onneks sulla on aikaa säätää padin kanssa ja lukee vielä muutama Feissarimoka lisää :D

      Ehkä et esittele Whatshouldwecallme.tumblr.comia Nooralle ja Tapsalle...

      Poista
  2. Ihania, jälleen kerran. Kiva ku päivittelit pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista