tiistai 27. marraskuuta 2012

Mitä niistä syntyikään...


Oppari on nyt taputeltu korjauksia vaille valmihiksi, joten viikonloppu meni hyvillä mielin askarrellessa! Tällaisia juttuja syntyi messumateriaaleista ja samassa postauksessa esitellyistä mainospapereista. Kuvatekstiin laitan vielä, mitkä materiaaleista ovat edellisessä postauksessa näkyneitä. En tiedä miksi, mutta kunhan nyt laitan :P

Kukat messuilta. Keskelle tulee joskus synttärisankarin ikä.
Leimasin messuilta.
Leima. (Vähän taas ontuvasti leimattu...)
Jouluiloa -teksti. Paperi lehdestä.
Korttipahvi, paperi, siirtokuva (Merry christmas).
Papru, siirtokuvakukat.
Papru ja siirtokuvat.
Kuva.
Kuva.
Kuva ja kukat. Kuva on saanu raamit liimaamalla kuva pahville.
Kuva. Paksu pahvi erottuu, vaikka se olisi saman väristä.
Kuva.
Kuva ja taustakuva.

Lopuksi täytyy vielä kehaista, että sain tänään ihanan kortin Saaralta, jossa oli niin ikään hyödynnetty postin materiaaleja! Nimittäin taustakuvana on käytetty lääkärilehden kuvaa talipunkeista :D Ja hyvin toimii! Kiitos!


4 kommenttia:

  1. Erityisesti tykkään noista talokorteista, mutta muutenkin sait noista Marimekko-kuoseista ja kukista kivannäköistä aikaan! Tänään oli muuten toisessa lääkärilehdessä juttu oululaisista patologeista, jotka on tehny mikroskooppinäytteistä bongaamistaan erityisistä kuvioista/hahmoista taidenäyttelyn. Harmi vaan, että se näyttely on siellä Oulussa, joten vähän turhan pitkä matka lähteä katsomaan kuvia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä ne vois lähettää kuviaan meille askartelumateriaaliks...? :D Kiva, että tykkäät :) Ja joo kerrankin tuntu et uuden kodin -kortit onnistu, kun en yleensä keksi niihin mitään.

      Poista
  2. Mä kanssa ihastuin noihin "onnea uuteen kotiin" -kortteihin, erityisesti jonossa ensimmäinen ylhäältä :)

    -E-

    PS. Mikroskooppikuvat on oikeesti tosi kauniita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on niistä munkin suosikki ja laitoin sen jo menemään Antille ja Lauralle.... Tänään pitäisi olla perillä, jos huomaavat laatikkoon katsoa :)

      Poista